Gemeente Gemeente Kaprijke

Huur lokalen

Wat

Vooraleer je een zaal wilt reserveren, is het aangeraden om de huidige maatregelen te checken. De recente protocols per sector vind je via de site van de federale overheid (klik HIER)

 

In het SOCK (Sport Ontspanning Cultuur Kaprijke), in Galerie Stadhuis en in de Zuidstraat lenen diverse lokalen zich voor de verhuur met het oog op het organiseren van een vergadering, sociaal-culturele, sportieve of private activiteiten.

Hoe aanvragen

Een reservatie voor SOCK of voor de lokalen Galerie Stadhuis, conciërgewoning en de oude bibliotheek gebeurt via https://reservaties.kaprijke.be/. U maakt een gebruikersaccount aan, en gaat dan naar het tabblad zalen. Om beschikbaarheid na te gaan heb je geen account nodig.

De beschikbaarheid vanaf 1 augustus 2020 is vanaf nu raadpleegbaar in de beschikbaarheidsagenda.

Kostprijs

Na te lezen in de retributiereglementen en tarieflijsten onderaan deze pagina.

Regelgeving

Onderaan na te lezen bij bijlages.

Meer info

Het SOCK heeft volgende lokalen ter beschikking: polyvalente zaal opsplitsbaar in 2 delen, keuken, kantine, vergaderzaal, kleedkamers, sanitair, zomerpaviljoen met eigen sanitair. Dit nieuwe gebouw biedt vele faciliteiten.

Galerie Stadhuis heeft 2 verdiepen met een kleine keukenhoek en een toiletruimte. Dit gebouw is niet aangepast aan de noden van rolstoelgebruikers.

De oude bibliotheek in de Zuidstraat is een ruim lokaal, weliswaar met weinig faciliteiten.

Eens een kijkje brengen aan het SOCK? Dat kan op één van de kijkdagen.