Gemeente Gemeente Kaprijke

Huur lokalen

Wat

Het gemeentebestuur van Kaprijke biedt, naast de sportinfrastructuur, ook nog verschillende ruimtes aan voor privéverhuur. Deze ruimtes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor feesten, recepties, vergaderingen en andere sociaal-culturele/sportieve evenementen.

Eens een kijkje nemen in een van de ruimtes? Dat kan op één van de kijkdagen. Maak hiervoor een afspraak met gebouwen@kaprijke.be

SOCK

Het SOCK (Sport Ontspanning Cultuur Kaprijke) in de Molenstraat in Kaprijke heeft volgende lokalen ter beschikking: polyvalente zaal op te splitsen in twee delen, keuken, kantine, vergaderzaal, kleedkamers, sanitair, zomerpaviljoen met eigen sanitair. Dit nieuwe gebouw biedt vele faciliteiten.

Kloosterkapel

De Kloosterkapel in Aveschoot in Lembeke beschikt over één ruimte met keuken en sanitair. De oorspronkelijke kerkelijke restanten (het altaar en het koor) zorgen voor een unieke sfeer in de ruimte.

Galerie Stadhuis

Galerie Stadhuis, gelegen aan het Plein in Kaprijke,. De bovenste verdieping wordt gebruikt voor gemeentelijke recepties, tentoonstellingen en huwelijken. De benedenverdieping wordt aangeboden voor privéverhuur. Let op: dit gebouw is niet aangepast aan de noden van rolstoelgebruikers. 


                                                 

De Kantine Lembeke (enkel tussen 15 mei en 15 juli)

De Kantine Lembeke is de nieuwe sportkantine aan de sporthal in Lembeke. Door het jaar heen wordt deze gebruikt door FC Lembeke. Tussen 15 mei en 15 juli kan deze echter afgehuurd worden voor privéactiviteiten. Er bevindt zich ook een kleinere ruimte die afgehuurd kan worden voor vergaderingen (het hele jaar rond).


Hoe aanvragen

Een reservatie voor een van de ruimtes gebeurt via https://reservaties.kaprijke.be/. Je maakt een gebruikersaccount aan, en gaat dan naar het tabblad zalen. Om beschikbaarheid na te gaan heb je geen account nodig.

Bij het huren van een lokaal in het SOCK of voetbalkantine ben je verplicht de dranken af te nemen via het AGB. Extra drank (bovenop het basisassortiment) kan je bestellen via het online formulier

Kostprijs

Na te lezen in de tarief- en gebruikersreglement onderaan deze pagina.

Regelgeving

Onderaan na te lezen bij bijlages.