Gemeente Gemeente Kaprijke

Huur lokalen

UPDATE CORONA:

  • ER IS GEEN VERHUUR MOGELIJK TOT EN MET EIND JUNI > KLANTEN KRIJGEN DE KANS HUN DATUM TE VERLEGGEN OF KOSTELOOS TE ANNULEREN. HET IS MOGELIJK DAT DIT NOG WORDT VERLENGD, AFHANKELIJK VAN DE EVOLUTIE VAN HET VIRUS EN DE BESLISSINGEN VAN DE VEILIGHEIDSRAAD.

  • Gezien de vele annuleringen en verboekingen loopt de boekhouding een beetje vertraging op. Bevestigingen en facturen voor nieuwe verhuren laten even op zich wachten.

 

In het SOCK (Sport Ontspanning Cultuur Kaprijke), in Galerie Stadhuis en in de Zuidstraat lenen diverse lokalen zich voor de verhuur met het oog op het organiseren van sociaal-culturele, sportieve of private activiteiten.

Hoe aanvragen

Een reservatie van het SOCK kan via het voorziene webformulier onderaan deze pagina.

Een reservatie voor Galerie Stadhuis, de conciërgewoning en de oude bibliotheek gebeurt via https://reservaties.kaprijke.be/. U maakt een gebruikersaccount aan, en gaat dan naar het tabblad zalen.

Kostprijs

Na te lezen in de retributiereglementen en tarieflijsten onderaan deze pagina.

Regelgeving

Onderaan na te lezen bij bijlages.

Meer info

Het SOCK heeft volgende lokalen ter beschikking: polyvalente zaal opsplitsbaar in 2 delen, keuken, kantine, vergaderzaal, kleedkamers, sanitair, zomerpaviljoen met eigen sanitair. Dit nieuwe gebouw biedt vele faciliteiten.

Galerie Stadhuis heeft 2 verdiepen met een kleine keukenhoek en een toiletruimte. Dit gebouw is niet aangepast aan de noden van rolstoelgebruikers.

De oude bibliotheek in de Zuidstraat is een ruim lokaal, weliswaar met weinig faciliteiten.

Eens een kijkje brengen aan het SOCK? Dat kan op één van de kijkdagen.