Gemeente Gemeente Kaprijke

Mijn Burgerprofiel

Wat

Klik hier en meld je aan met je identiteitskaart op 'Mijn Burgerprofiel'. 

Een digitaal overzicht van je persoonlijke overheidszaken. Dat kan nu gemakkelijk via 'Mijn Burgerprofiel'. Je vindt er alle documenten, attesten, brieven en zelfs de status van je dossiers bij de overheid, gebundeld op één veilig digitaal platform.

Er zijn verschillende overheidsdiensten die beschikken over jouw persoonsgegevens. Denk maar aan je Groeipakket, een attest van gezinssamenstelling of de oproepingsbrief voor je COVID-19-vaccinatie. 'Mijn Burgerprofiel' brengt ze samen voor jou. 

Momenteel is ‘Mijn Burgerprofiel’ nog volop aan het groeien. Dat betekent dat je nog niet alles direct zal terug vinden. Sommige overheidsdiensten zijn immers nog volop bezig met hun informatie op het platform aan te vullen.

Hoe aanmelden?

Ga naar de inlogpagina via de knop bovenaan deze pagina. Meld je vervolgens veilig aan met je e-ID, itsme® of een beveiligingscode via de mobiele app of een sms. 

Meer info

Heb je problemen met aanmelden, of heb je nog vragen over Mijn Burgerprofiel? Hier vind je alle informatie over Mijn Burgerprofiel. Je kan ook bellen naar 1700, het gratis informatienummer van de Vlaamse overheid.