Gemeente Gemeente Kaprijke

Tweemaal "Woesten" op 11 en 16 juni

Gepubliceerd op 10 mei 2017
Op zondag 11 juni komt Kris Van Steenberge met zijn debuut “Woesten” naar de bibliotheek. Maar daar houdt het niet bij op. Vijf dagen later gaat in het SOCK een theatervoorstelling door naar het gelijknamige boek.

Deze dubbelproductie is een initiatief van NSB Kaprijke-Lembeke en het Autonoom Gemeentebedrijf Kaprijke met ondersteuning van de bibliotheek. Met "Woesten" won Kris Van Steenberge de Bronzen Uil 2014 en de Debuutprijs voor het beste Vlaamse prozadebuut 2014 en kreeg hij reeds tal van lovende recensies.

Het indringende debuut van Kris Van Steenberge brengt ons naar de Vlaamse klei van het dorp Woesten terwijl de Eerste Wereldoorlog zijn intrede doet. Het is een broeierig verhaal waarin de toekomst voor alle personages  ook nog eens anders uitpakt dan verwacht. Het boek is ter beschikking in de plaatselijke bibliotheken. 

De lezing vindt plaats in de bibliotheek van Kaprijke op zondag 11 juni om 10.30 uur en kost 5 euro in voorverkoop en 6 euro aan de kassa. Voor de voorstelling van Theater Zazoe in het SOCK op vrijdag 16 juni om 20.00 uur betaal je 8 euro voor een ticket vooraf of 9 euro de avond zelf. Voor een combi-ticket met toegang tot beide evenementen betaal je 10 euro. Het aantal plaatsen is beperkt!

Tickets: