Gemeente Gemeente Kaprijke

Werkzaamheden voor aanleg voetpaden en opritten in de Bloemstraat

Gepubliceerd op 25 januari 2019
Tussen maandag 28 januari 2019 en vrijdag 29 maart 2019 zal aannemer Van den Berghe nv uit Verrebroek in opdracht van De Vlaamse Maatschappij Voor Sociaal Wonen (VMSW) werkzaamheden uitvoeren voor de aanleg van voetpaden en opritten in de Bloemstraat in Lembeke.

De werken verlopen gefaseerd en brengen enkele verkeersmaatregelen met zich mee.

Van maandag 28 januari tot en met donderdag 28 februari 2019 werkt de aannemer aan de zijde met de even huisnummers. Van vrijdag 1 maart tot en met vrijdag 29 maart 2019 verhuist de aannemer naar de zijde met de oneven huisnummers.

Gedurende de volledige periode van de werken is er in de Bloemstraat een verbod om stil te staan of te parkeren aan beide zijden van de straat. De aannemer zal werken met beurtelings verkeer door middel van voorrangsborden. Doorgaand verkeer blijft dus steeds mogelijk.

Tijdens de werken zullen de bewoners van de Bloemstraat hun woning steeds kunnen bereiken. De toegang tot de opritten kan evenwel tijdelijk onderbroken zijn. De aannemer zal de bewoners hierover tijdens de periode van de werkzaamheden (gefaseerd) per brief verder op de hoogte brengen.