Gemeente Gemeente Kaprijke

Wegenwerken in Aveschoot (tussen rondpunt en Gravin M. d’Alcantaralaan)

Gepubliceerd op 18 januari 2019
Aannemer Cochuyt - De Smet bvba uit Maldegem ging van start met de heraanleg van het openbaar domein in Aveschoot, in de zone tussen het rondpunt en het kruispunt met de Gravin Madeleine d' Alcantaralaan. De werken zullen in totaal 40 werkdagen duren.

Tegelijkertijd zal aannemer Vindevogel nv uit Kruishoutem de aanleg van nutsleidingen afronden ter hoogte van de inritten.

De projectzone strekt zicht uit tussen het rondpunt en het kruispunt met de Gravin Madeleine d' Alcantaralaan, aan de kant met de onpare huisnummers. Tijdens de periode van de werken is dit gedeelte van Aveschoot niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. Inwoners en bezoekers parkeren hun voertuig dus buiten de projectzone. Er is parkeermogelijkheid in de Eeklostraat.

Er is een ophaalpunt voorzien voor ophaling van het restafval aan de andere zijde van het rondpunt, in de Eeklostraat (rode cirkel op plan). Aangezien ook een bushalte in de werfzone valt, installeert De Lijn een tijdelijke halte installeren vlakbij de zone.

Wie vragen heeft, kan zich wenden tot: