Gemeente Gemeente Kaprijke

Vragen over corona en vaccinaties? Bekijk onze overzichtspagina's

Gepubliceerd op 01 juli 2021
De afgelopen maanden hebben we vaak een lading aan informatie over ons heen gekregen. De situatie is regelmatig gewijzigd met andere regels als gevolg.

Corona overzicht

Zie je de bomen door het bos niet meer en heb je geen overzicht op de geldende maatregelen? Zit je met vragen over de COVID-19 vaccinaties? Wil je graag weten op welke steunmaatregelen je beroep kan doen?

Bekijk dan zeker regelmatig onze corona informatiepagina. Hier verzamelen we op regelmatige basis zo veel mogelijk informatie over de coronapandemie en vaccinatiecampagne en bieden we je een duidelijk overzicht. 

Vaccinatiecentrum Hoge Wal

De vaccinatiecampagne is al een tijdje aan de gang. In het kader van het vaccineren van de bevolking is in Ertvelde het Vaccinatiecentrum Hoge Wal geopend. Hier kunnen alle inwoners van de gemeenten Kaprijke, Assenede, Evergem en Zelzate zich laten vaccineren. 

Natuurlijk brengen de nieuwe coronavaccins en de vaccinatiecentra een heleboel vragen met zich mee. Om een antwoord te vinden op je vragen kan je terecht op de overzichtspagina van het Vaccinatiecentrum Hoge Wal.

Heb je nadien nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.