Gemeente Gemeente Kaprijke

Korte Keten Meetjesland nodigt je uit naar het SOCK!

Gepubliceerd op 02 februari 2018
Stel jij je soms vragen over de kwaliteit van ons voedsel? Wil je weten waar je voedsel vandaan komt? Heb je respect voor plant, dier, mens en milieu? Dan is een voedselteam misschien wel iets voor jou! Korte Keten Meetjesland komt op 22 februari 2018 naar het SOCK om hierover meer uitleg te geven.

Een voedselteam is een groep mensen uit de buurt die samen groenten, fruit, zuivel, vlees en andere producten aankopen bij lokale producenten. Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop. We kiezen voor gezonde voeding en willen de kloof herstellen tussen ons bord en de oorsprong van ons voedsel.

Korte Keten Meetjesland steunt de plaatselijke landbouwer die het hard te verduren heeft. Je betaalt een eerlijke prijs, zonder de kost van veel verpakking of tussenhandel. Je bestelt wekelijks via de webwinkel en de week daarop haal je je bestelling op in het depot.

Heb je interesse? Hoor je er graag wat meer over? Kom dan naar de infoavond op donderdag 22 februari 2018 om 20.00 uur in het SOCK (Molenstraat 28 in Kaprijke). Als er voldoende interesse is, wordt er een voedselteam opgestart in Kaprijke.

Meer weten? info@korteketenmeetjesland.be