Gemeente Gemeente Kaprijke

Woonzorgcentrum De Boomgaard zoekt verpleegkundige

Gepubliceerd op 11 februari 2019
Het OCMW-bestuur werft een voltijdse verpleegkundige (bachelor) voor haar 42 bewoners in woonzorgcentrum De Boomgaard aan! Ben jij de enthousiaste kandidaat die we zoeken?

Klik hier om je kandidatuur online in te dienen

Wat?

Als verpleegkundige dien je de verpleegkundige zorgen aan de bewoners van het woonzorgcentrum De Boomgaard toe: hygiënische zorgen, medicatie toedienen, emotioneel welbevinden bevorderen, enz.

Je werkt in team samen met zorgkundigen, animatiedeskundige, ergotherapeute en kinesitherapeute om de bewoners een kwalitatief verblijf in ons woonzorgcentrum te waarborgen.

Wat bieden we?

De functie van verpleegkundige is een voltijdse betrekking (BV1-BV2-BV3) in contractueel verband (onbepaalde duur).

Je hebt bovendien recht op tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, eindejaarstoelage, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, ...

Iets voor jou?

Om te kunnen deelnemen aan de selectie, heb je een bachelordiploma verpleegkundige nodig. Jongeren die dit (academie)jaar afstuderen en een bachelordiploma behalen, kunnen echter ook al aan de selectie deelnemen.

Solliciteren kan tot en met woensdag 27 februari 2019. Dit kan via het online formulier op onze website.

Meer weten?

Geprikkeld door deze vacature? Je vindt alle informatie met betrekking tot de functie, de voorwaarden, de procedure, ... HIER

Heb je toch nog vragen, dan kan je terecht bij de directeur woonzorgcentrum De Boomgaard, mevrouw Sabine Goethals, via e-mail of op het telefoonnummer 09 218 91 80.