Gemeente Gemeente Kaprijke

Vanaf 1 januari 2016 dienstverlening van het OCMW in Kaprijke

Gepubliceerd op 31 december 2015
Bij de start van het nieuwe jaar zal ook de dienstverlening van het OCMW aangepast worden. Vanaf 1 januari 2016 kunnen inwoners voor welzijnszaken nu ook in Kaprijke terecht.

Tijdens de raad voor maatschappelijk welzijn van 10 december 2015 werd immers beslist dat de sociale dienst van het OCMW van Kaprijke vanaf dan haar dienstverlening ook zal organiseren in de gebouwen van het administratief centrum in Kaprijke.

Het doel is om de hulpverlening van het OCMW dichter bij de bewoners te brengen en de samenwerking met de gemeentediensten te bevorderen. Vanaf 7 januari 2016 kan je elke donderdagvoormiddag terecht bij een maatschappelijk werker in een lokaal op het gelijkvloers van het administratief centrum, van 9.00 tot 12.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties.

Je zal er terecht kunnen bij de maatschappelijk werker voor vragen omtrent maatschappelijke integratie, het aanvragen van premies, informatie omtrent huisvesting en energie, aanvragen voor brandstoftoelagen, het aanvragen van steun, etc.