Gemeente Gemeente Kaprijke

UiTPAS-partner worden? Dat gaat zo...

Gepubliceerd op 01 februari 2021
Waarom zou je als vereniging UiTPAS-partner worden? En hoe doe je dat dan? Je leest het hier.

Wat doet UiTPAS voor jouw vereniging?

Je bent uiteraard blij dat mensen op je activiteit afkomen! Dankzij UITPAS beloon je je publiek.

Je spreekt een nieuw publiek aan.

Dankzij de communicatiekanalen van UiTPAS bereik je mensen die je organisatie misschien nog niet kenden. Je kunt omruilvoordelen aanbieden om twijfelaars over de streep te trekken, en je activiteiten in de kijker te zetten!

Je geeft activiteiten een duwtje in de rug.

Een mooie activiteit georganiseerd, maar nog te weinig publiek? Zet je activiteit in de kijker door een omruilvoordeel aan te bieden, zoals een gratis ticket of een mooie korting in ruil voor een aantal punten. Zo kun je extra publiek aantrekken!

Je verschijnt in extra communicatiekanalen.
Zo worden alle UiTPASpartners opgenomen in de UiTPASkrant. Daarnaast verschijn je ook in nieuwsbrieven, infobladen ...

Ook mensen die het financieel moeilijk hebben, kunnen deelnemen aan je activiteiten.

Als organisator wil je het liefst dat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan jouw activiteit. Met UiTPAS maak je dat ook voor hen die het financieel wat moeilijker hebben, mogelijk. Je hoeft hiervoor zelf geen ingewikkelde systemen op te zetten: mensen die komen aankloppen met een UiTPAS Meetjesland met kansentarief, hebben recht op een vaste korting. Die korting wordt voor het grootste deel terugbetaald door de gemeente of stad waar ze inwoner van zijn.

Verwerf inzichten over je publiek.

Je kunt via UiTPAS een aantal statistieken opvragen over je deelnemers. Zijn het mannen of vrouwen? Hoe oud zijn ze? Je leert je publiek beter kennen! Anoniem, want binnen het UiTPAS-systeem wordt privacy ernstig genomen.

Infosessie 30 januari: herbekijk de video

Kon je er op zaterdag 30 januari niet bij zijn? Herbekijk dan de infosessie van Comeet. Je vindt het videobestand hier om hem te downloaden. De PowerPoint zonder bijkomende uitleg kan je eveneens downloaden onderaan dit bericht bij de bijlages.