Gemeente Gemeente Kaprijke

UiTPAS-verenigingen

Wat

GEBRUIK JE UITPAS MEETJESLAND BIJ MEER DAN 100 ORGANISATIES!

We zetten graag de Kaprijkse verenigingen die deelnemen nog eens extra in de kijker.

Spaar en ruil punten en/of ontvang korting in onze regio!

Je kunt je UiTPAS Meetjesland niet alleen gebruiken bij de activiteiten aangeboden door de stedelijke en gemeentelijke diensten van Assenede, Eeklo, Kaprijke en Wachtebeke, maar ook bij tal van verenigingen.

Je kunt er punten sparen en inruilen tegen omruilvoordelen. Houders van een UiTPAS Meetjesland met kansentarief krijgen er ook 75% korting op de deelnameprijs. 

Bekijk de deelnemende organisaties ook in de jaarlijkse UiTPASkrant, die is verkrijgbaar bij alle UiTPASverkooppunten

Onze partners

Samana

Samana Kaprijke–Lembeke organiseert activiteiten voor leden maar ook soms voor een ruimer publiek. Samana is een organisatie die mensen met een chronische ziekte of zorgbehoefte en de mantelzorgers ondersteunt. Zij doen veel vrijwilligerswerk en organiseren tal van activiteiten en projecten die de levenskwaliteit van de leden willen verbeteren. Voor verdere info bekijk de website: Home - Samana versterkt chronisch zieken en mantelzorgers

Gezinsbond

Gezinsbond Kaprijke mikt met deelname aan de UiTPAS op een trouwer publiek, en wil meer gezinnen/personen samen brengen. Ook voor wie het financieel moeilijk heeft wil de vereniging het aanbod toegankelijk maken.Bekijk zeker eens de website: homepage | Gezinsbond Kaprijke

Suishin Dojo

Suishin Dojo van Greet De Baets is onze tweede Uitpas-partner geworden! Bij Suishin kan je punten sparen elke keer je aanwezig bent voor een training. Ze houden van wat ze doen en doen het met passie. Voor meer info bekijk de website van Suishin: Suishin Dojo | Contact – Aikido in Lembeke en het Meetjesland (aikidolembeke.club)

Boerenmarkt

Je zal bij elk bezoek een punt kunnen sparen. 6 punten ruil je in voor een toffe boodschappentas. De organisatoren hopen jullie met die tas elk jaar terug zien. De boerenmarkt werkt samen met lokale makers en producten komen rechtstreeks van de producent. Dus kom zeker eens langs en koop lokaal en vers.

Techniekacademie

Zit je in het derde/vierde of vijfde/zesde leerjaar? Ben je creatief? Vind je het een uitdaging om de wereld te verbeteren en mensen te helpen? Kriebelt het om je wilde ideeën in de praktijk te brengen? Misschien heb je niet genoeg basiskennis om zelf aan de slag te gaan, maar zie je het wel zitten om in groep samen te experimenteren? Dan is de Techniekacademie geknipt voor jou!

Smash for Fun

Een badmintonclub waar je meer doet dan enkel een pluimpje gaan slaan. Je komt terecht in een leuke club, waar je niet alleen aan je conditie kan werken, maar ook heel wat nieuwe mensen kan leren kennen. Er is voor badmintonspelers van elk niveau een plaats in onze club: van de onwennige beginner tot de gedreven competitiespeler en we mogen natuurlijk ook de fervente afterbadmintonners niet vergeten!
Meer info op hun homepagina.

Zeefdrukatelier karolien B

In Lembeke in de Koeistraat vind je een knus atelier waar je de zeefdrukkunst kan leren. Karolien organiseert workshops voor groot en klein en voor verschillende niveau's.
Meer weten? Volg dan zeker haar facebookpagina.

Davidsfonds Lembeke

Davidsfonds Lembeke heeft zich tot doel gesteld om Cultuur naar mensen te brengen. Voordrachten, geleide wandelingen en bezoeken (cultuur en natuur). Taal, geschiedenis en kunst zijn de prioritaire werkterreinen. Meer info op hun facebookpagina.

FC Lembeke

FC Lembeke is een familiale en warme voetbalclub. Ons eerste elftal is actief in 2e provinciale A. In het seizoen '22 - '23 treden we aan met 25 teams in zowel gewestelijke als provinciale reeksen. De sportieve activiteiten gaan hand in hand met onze jeugdkampen en events (jaarlijkse sneukeltoer, kerstwandeling, ...). Zo dragen we bij aan het sociale weefsel in de gemeente Kaprijke. Fair play - Inzet - Engagement - Respect zijn onze kernwaarden. We zijn FIER op onze spelers. We zijn FIER op onze trainers. We zijn FIER op alle handen voor en achter de schermen. We zijn FIER op onze hoofdsponsor Lotus Bakeries. #forzalembeke
Meer info op www.fclembeke.be 

Gym Diverti

Voor elke gymnast is er een brede waaier aan mogelijkheden: naast turnen voor peuters, kleuters, basisgroepen en tieners bieden we ook workout aan voor volwassenen en 50+. Voor de gevorderden bestaat ons aanbod uit acro,  tumbling,  trampoline en demo. Iedereen is altijd welkom om eens te kijken, te proberen en .... hopelijk sluit je je dan aan bij Gym Diverti!  Voor ons is ieder kind uniek! Meer info op www.gym-diverti.be.