Gemeente Gemeente Kaprijke

UiTdatabank

Wat

Sinds 2005 vormt de UiTdatabank het kloppend hart van een uitgebreid netwerk van vrijetijdsorganisatoren en publicatiekanalen. Jaarlijks voeren meer dan 20.000 organisatoren meer dan 150.000 activiteiten in. Dat kan gratis, door iedereen en online. De databank is dus dé centrale verzamelplaats van informatie over het brede vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Een concert, voorstelling, tentoonstelling of film? Een sportevenement, wandeling, kaartavond of kermis? Cursussen, workshops of evenementen? Het krijgt allemaal zijn plaats in de UiTdatabank.

Wie invoert, haalt er veel UiT, want je hoeft maar één keer in te voeren in de UiTdatabank om je aanbod te zien verschijnen in honderden agenda's. Naast uitinvlaanderen.be en uitmetvlieg.be ook op de site van de gemeente Kaprijke, de UiTkrant van het Meetjesland en zo veel meer. 

Wil jij jouw activiteit zien verschijnen in het infoblad? Dan is UiT-databank ook dé manier om dat te doen. de kalender achteraan ons infoblad vloeit ook automatisch uit die gegevens. Mailen naar de communicatieambtenaar hoeft dus niet meer. Zorg wel dat je gegevens in de UiT-databank ingevoerd worden vóór de deadline van ons infoblad. Anders is de inhoud mogelijk niet meer mee.

Voorwaarden

WIE mag invoeren?
Elke persoon of organisatie die een activiteit in de kijker wil zetten, mag die invoeren in de UiTdatabank.

WAT mag je invoeren?
Kleine of grote activiteiten? Fuif of workshop? Als de activiteiten toegankelijk zijn voor een publiek, mag je ze invoeren in de UiTdatabank. Meer uitleg kan je HIER vinden.

Hoe aanvragen

Alle info op www.uitdatabank.be onder de knop 'over UiTdatabank'.

Kostprijs

Invoeren is gratis.