Gemeente Gemeente Kaprijke

Toeristische informatie

Wat

Kaprijke is een landelijke gemeente in het Noorden van het Meetjesland. Een stukje onbekend Vlaanderen dicht bij de Nederlandse grens, gelegen langs de E34, halverwege tussen Knokke en Antwerpen. De ideale uitvalsbasis voor wie rust en kalmte opzoekt en tegelijk slechts op een boogscheut van kunststeden als Gent en Brugge.

Kaprijke is een fusiegemeente en omvat drie dorpskernen. Kaprijke, Lembeke en Bentille hebben elk hun eigen verhaal en identiteit. De dorpskern van Bentille ligt op de grens met de gemeenten Sint-Jan-in-Eremo (Sint-Laureins) en Bassevelde (Assenede).

 

Hoe aanvragen

Om meer te weten over de gemeente kan u het digitale stratenplan en de toeristische infobrochure raadplegen. Fietsnetwerkkaarten en -routes en wandelnetwerkkaarten en -routes van de streek zijn te verkrijgen in de balie van het Administratief Centrum. Indien u graag de routes thuis krijgt opgestuurd dan kan dat mits betaling van de portkosten.

Voor de tarieven van alle bestaande routes en netwerken, en extra tips over de regio, kan U terecht op de site van Toerisme Meetjesland. U kan ook online uw route aan de hand van knooppunten uitstippelen met de fietsrouteplanners van Toerisme Meetjesland.

Kostprijs

Netwerkkaarten: 6 euro
Routes (lusvormige parcours): 2 euro

Eventueel portkosten worden doorgerekend.

U kan meer info vragen, of een bestelling plaatsen via het webformulier.