Gemeente Gemeente Kaprijke

Tijdelijke afsluiting "Schooldreefje" omwille van verbouwingen woning

Gepubliceerd op 07 september 2023
Naar aanleiding van het verbouwen van een woning, gelegen in de Voorstraat 30 in Kaprijke, zal het "Schooldreefje" tussen de Voorstraat en Alfred De Taeyestraat vanaf 12 september tot en met eind 2023 worden afgesloten.

Voor de verbouwing werd een inname openbaar domein aangevraagd voor het plaatsen van een gevelschoring met tegengewicht en werfhekkens. De afbraak en ruwbouw wordt uitgevoerd vanaf het eigen perceel (rode aanduiding op foto).

Tijdens de afbraak is het mogelijk dat klein puin op het naastgelegen pad terechtkomt. Het perceel zal worden bereikt via de garages gelegen tussen de Melkerij en het pad (oranje aanduiding op foto). Om het perceel te bereiken dient het pad te worden gedwarst. Om de veiligheid van de weggebruiker te garanderen is het noodzakelijk het pad “schooldreefje” voor alle verkeer inclusief voetgangers af te sluiten tussen de Voorstraat en de Alfred De Taeyestraat vanaf 12 september a.s. tot eind 2023. Er geldt een omleiding via het pad ter hoogte van Voorstraat 44.