Gemeente Gemeente Kaprijke

Switch je energie!

Gepubliceerd op 01 november 2020
Is jouw energiefactuur ook altijd zo hoog? Je bent zeker niet alleen! Heel wat mensen betalen te veel voor hun gas en elektriciteit. Dat komt onder meer doordat verschillende leveranciers allemaal verschillende prijzen hanteren, die ze bovendien ook om de haverklap veranderen.

Je kan soms heel wat geld besparen door van leverancier te veranderen. Dat is tegenwoordig helemaal gratis en eenvoudig.??De Energiescanners van Woonwijzer kunnen dit samen met jou doen. Ze nemen jouw contract onder de loep via de V-test van VREG, een onlineprogramma dat alle energieleveranciers met elkaar vergelijkt. Als blijkt dat je veel kan besparen, helpen de Energiescanners je overstappen indien je dit wenst.

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiescanners? Of misschien wil je meer info over je afrekeningsfactuur en energiecontract? Noteer dan je meterstanden en kom telkens in de namiddag met je laatste afrekeningsfactuur voor gas en/of elektriciteit naar het OCMW Kaprijke op:

  • 18 november 2020
  • 9 december 2020

Om alles op een veilige manier te kunnen laten gebeuren in functie van de bestrijding van corona, wordt er enkel op afspraak gewerkt. Neem contact op met socialedienst@kaprijke.be of via het nummer 09 376 82 10 en dit vóór 15 november 2020 om een afspraak vast te leggen.

De Energiescanners van Woonwijzer Meetjesland geven je dan onafhankelijk advies. Misschien kom je ook wel in aanmerking voor een gratis energiescan? Dan krijg je achteraf een uitgebreid energieadvies aan huis. Je ontvangt dan ook gratis enkele energiebesparende materialen.