Gemeente Gemeente Kaprijke

Streaming OCMW- en gemeenteraad

Wat

Vanaf donderdag 30 september 2021 gaan de raden weer fysiek door. Ook publiek is weer terug toegelaten.

De raden starten om 19.30 uur in het SOCK met eerst de geheime zitting van de raad van bestuur AGB (deze wordt niet uitgezonden), dan de raad voor maatschappelijk welzijn (OCMW-raad) en vervolgens de gemeenteraad.  

Agenda

Hieronder vind je de agenda's van de raden:

Raad van bestuur AGB

Raad van bestuur AGB

Raad van bestuur AGB MJP

Raad voor maatschappelijk welzijn

Raad voor maatschappelijk welzijn

Raad voor maatschappelijk welzijn MJP 

Gemeenteraad

Gemeenteraad

Gemeenteraad MJP

Toegevoegd agendapunt SAMEN 30/09/2021 

Toegevoegd agendapunt 2 SAMEN 30/09/2021 

Vragenhalfuurtje

Bij de start van de zittingen krijgen burgers nog steeds de mogelijkheid om vragen te stellen aan de raadsleden. Wegens de social distancing-regel zal dit echter via e-mail verlopen. Gelieve je vraag op voorhand (uiterlijk de dag van de zittingen vóór 12.00 uur) door te sturen naar info@kaprijke.be. De raden zullen de ingestuurde vragen behandelen en via e-mail van antwoord voorzien.

Wie een vraag wenst te stellen over iets wat niet op de agenda staat, dient hiervoor ook een aanvraag in via info@kaprijke.be, en dit 14 kalenderdagen vóór de zitting van de raden.

Verslagen vorige raden

Op deze overzichtspagina kun je de verslagen van de raadszittingen terug bekijken/beluisteren.

OPGELET: de streaming is niet te bekijken in de internetbrowser Explorer omwille van dat Microsoft hiervoor geen ondersteuning meer biedt. Deze browser zal tegen eind 2021 niet meer in gebruik zijn. De livestream is wel te volgen in de gebruikelijke browsers zoals Chrome, Edge en Firefox.