Gemeente Gemeente Kaprijke

Stel je kandidaat voor de nationale wedstrijd "Ambacht in de kijker"

Gepubliceerd op 03 januari 2022
De 16de editie van de nationale wedstrijd "Ambacht in de kijker" wil de ambachtsvrouw in de kijker zetten. Deelnemen kan nog tot 30 januari 2022.

Sinds 2006 zet de nationale wedstrijd Ambacht in de Kijker kwaliteitsvolle ambachtslieden in de kijker, promoot de ambachtelijke sector voor het grote publiek en maakt ook jongeren warm voor deze beroepen.

De wedstrijd zal tien Belgische vakvrouwen in de schijnwerpers zetten met een uitzonderlijke knowhow, die ondanks de moeilijkheden de weg van hun passie kiezen en producten of diensten van hoge kwaliteit produceren.

Deze 10 winnaars, dragers van sterke ambitie en waarden, zullen een verbindend voorbeeld zijn voor onze toekomstige generatie rond onbekende, traditionele of soms vergeten beroepen. De hoofdprijs is 3.500,00 euro - de prijs "Parel van de Jury" bedraagt 2.000,00 euro.

De gemeente Kaprijke heeft een groot hart voor onze lokale ambachtslui en wil dan ook een warme oproep doen om mee te doen aan deze wedstrijd. Deelnemen kan nog tot 30 januari 2022 via de website ambachtindekijker.com/wedstrijd.