Gemeente Gemeente Kaprijke

Speculoosfeesten 2019: info voor organisatoren

Gepubliceerd op 24 april 2019
12 tot 19 september kleurt Lembeke opnieuw rood en staat alles in het kader van gezellig samen zijn. Organisatoren die nu al plannen smeden om activiteiten te organiseren tijdens de Speculoosfeesten kunnen dit nu doorgeven.

Organiseer jij met je vereniging een activiteit tijdens de Speculoosfeesten? Wil je graag mee op de overkoepelende affiche en algemene online communicatie? Draag je graag je steentje bij tot de algemene kosten van o.a. sanitair? Wil je graag mee genieten van de overkoepelende verzekeringspolis en de mogelijkheid om materiaal van de gemeentelijke en provinciale uitleendienst te gebruiken?

Vul dan, ten laatste 10 juni 2019 dit formulier in, waarbij je aanduidt dat je deelneemt. (TIP: als je materiaal van de provinciale dienst wil, vul dan zo snel mogelijk in!)

Alle verenigingen - groot en klein - die activiteiten tijdens en onder de noemer van Speculoosfeesten organiseren, mogen opnieuw rekenen op mooie attenties van Lotus Bakeries. Hiervoor moet je wel ten laatste 10 augustus 2019 het formulier invullen.

(PS: het is géén vereiste om als deelnemer via het eerste formulier geregistreerd te zijn om toch pakketten te bestellen)

Meer informatie over de Speculoosfeesten via Tieneke De Meulemeester: dekeukenvantiene@gmail.com