Gemeente Gemeente Kaprijke

Schrijf je in voor de Kunstendag voor Kinderen in Kaprijke

Gepubliceerd op 14 september 2022
Op 20 november 2022 vindt de jaarlijkse Kunstendag voor Kinderen plaats. Gemeente Kaprijke heeft de handen ineengeslagen met lokale kunstenares Karolien Boucquaert om twee workshops te organiseren die in teken staan van Henri Matisse.

Op de Kunstendag voor Kinderen kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven: theater, film, muziek, dans, architectuur, literatuur, beeldende kunst en combinaties daarvan. Naar aanleiding van dit initiatief, dat wordt georganiseerd door het Departement Cultuur, Jeugd en Media, heeft de Gemeente Kaprijke samen met lokale kunstenares Karolien Boucquaert de handen ineengeslagen om iets lokaal te organiseren.

Tijdens de Kunstendag voor Kinderen kunnen kinderen tussen de 10 en 12 jaar in Kaprijke zich inschrijven voor twee workshops:

  • Van 10.00 uur – 12.00 uur: knutselactiviteit in de bibliotheek van Kaprijke. Samen wordt een groot kunstwerk gemaakt dat zal komen te hangen in de bibliotheek. Deelnameprijs is 3 euro.
  • Van 14.00 uur – 17.00 uur: workshop zeefdruk in het atelier van Karolien in Lembeke. Deelnameprijs is 5 euro.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 27 september 2022 via https://reservaties.kaprijke.be

Er moet voor elke workshop apart ingeschreven worden. Het is niet nodig om beide cursussen te volgen. Er kan dus enkel voor de knutselactiviteit of voor de workshop in het zeefdrukatelier gekozen worden. De plaatsen zijn beperkt. Voor gezinnen die niet over internet beschikken worden twee plaatsen vrijgehouden voor inschrijving mits bezoek aan de jeugddienst.