Gemeente Gemeente Kaprijke

Vanavond lezing voor het goede doel door ex-first lady van Georgië

Gepubliceerd op 21 februari 2019
Elk jaar gaat het Autonoom Gemeentebedrijf Kaprijke een samenwerking aan met een plaatselijke vereniging voor de organisatie van een activiteit. Dit jaar wordt samen met het Davidsfonds een lezing van Sandra Roelofs georganiseerd.

Sandra Roelofs komt uit Terneuzen en is de echtgenote van de voormalige Georgische president Micheil Saakasjvili. Roelofs studeerde cum laude af aan het Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel en het Internationale Instituut voor Mensenrechten in Straatsburg. Ze werkte als bedrijfsconsultant waarbij ze andere landen adviseerde over investeringen in Georgië.

In 1998 richtte ze in Georgië de humanitaire stichting SOCO op met als hoofddoel het ondersteunen van gezinnen met lage inkomens. SOCO is actief op het gebied van reproductieve gezondheid en kinderwelzijn in Georgië.

 

SANDRA ROELOFS, SOCK, 7 MAART. DEUREN 19.15 UUR, LEZING 20.00 UUR

KAARTEN BIJ HET DAVIDSFONDS OF AAN DE GEMEENTELIJKE BALIES

(sport, bibliotheek, burgerzaken, OCMW)

In 2013 eindigde het presidentschap van haar man, en sinds enkele jaren woont ze opnieuw in Nederland, maar ze blijft zich inzetten voor SOCO.

Over de werking van haar stichting gaat ook deze lezing. Met de vergoedingen die ze ontvangt voor haar lezingen probeert ze geld in te zamelen voor SOCO. Lotus Bakeries ondersteunt SOCO naar aanleiding van deze lezing met 1.000 euro.

Wil je deze boeiende lezing van een bevlogen spreekster niet missen, en door het kopen van een toegangsticket tegelijk een goed doel steunen, zet dan alvast donderdag 7 maart in je agenda.

 

SANDRA ROELOFS, SOCK, 7 MAART. DEUREN 19.15 UUR, LEZING 20.00 UUR

KAARTEN BIJ HET DAVIDSFONDS OF AAN DE GEMEENTELIJKE BALIES

(sport, bibliotheek, burgerzaken, OCMW)