Gemeente Gemeente Kaprijke

Betaal minder voor groene stroom

Gepubliceerd op 03 december 2018
Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen voor een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen! Onze gemeente ondersteunt ook dit jaar het initiatief.

Met deze groepsaankoop ondersteunt de provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 5 februari 2019 de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Schrijf je vóór 5 februari 2019 in via www.samengaanwegroener.be. Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend. Na de veiling op 5 februari 2019 krijg je een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan kan je het aanbod accepteren tot en met 30 april 2019. De provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Hulp nodig?

Wil je hulp bij de inschrijving of wil je persoonlijk advies over je energiefactuur? De gemeente helpt je graag verder. Meer bepaald kan je zonder afspraak terecht tijdens de zitmomenten van Woonwijzer Meetjesland in het administratief centrum, elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Breng zeker je laatste jaarafrekening mee. Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

Meer info

Provincie Oost-Vlaanderen
groenestroom@oost-vlaanderen.be
gratis infolijn: 0800 76101 (werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur)

 

Woonwijzer Meetjesland
info@woonwijzermeetjesland.be
tel. 09 378 61 70