Gemeente Gemeente Kaprijke

Koop nu je kaarten voor Roland Van Campenhout solo!

Gepubliceerd op 26 augustus 2019
De ticketverkoop is gestart: je kunt nu je toegangskaart aanschaffen voor Roland solo in het SOCK op 29 november 2019.

 

Opgelet: wie wil zitten, is er best vroeg bij! Er is een beperkt aantal zitplaatsen verkrijgbaar aan 14 euro per kaart. Staanplaatsen kosten 12 euro. Ook rolstoelgebruikers betalen 12 euro in voorverkoop. 

 

 

Tickets zijn tijdens de openingsuren te koop aan de balies van administratief centrum en bibliotheek in Kaprijke en aan de balies van sportdienst, bibliotheek en sociale dienst in Lembeke.

 

Of reserveer hier online. Na overschrijving worden de tickets gratis opgestuurd met de post (geen extra administratiekosten).

 

Eind dit jaar brengen we alweer een Belgische muzieklegende op de planken van het SOCK. Na Guy Swinnen vorig jaar komt Roland solo het Kaprijkse duister breken op vrijdag 29 november 2019.

Of het een bluesnight pur sang wordt, weet je nooit met Roland. Het is zijn eerste liefde, maar de man is als muzikant zo veelzijdig dat de uitstapjes naar country, wereldmuziek, folk, jazz, ethno en rock altijd om de hoek loeren. Dat zijn concerten zuiver en onvervalst zijn, staat wel vast. Wie hem de laatste keer in Kaprijke zag, op het Plein, zal het bevestigen: het podium is zijn tweede thuis.

Ook vastgelegd: het voorprogramma voor die avond, voor de derde keer van eigen bodem. Guy -Guido Verbiest- Reed komt met een nog nader te bepalen aantal Horsemen, kortweg Guy Reed & The Horsemen, het publiek in de juiste sfeer brengen.