Gemeente Gemeente Kaprijke

Stand-upcomedy avond Nigel Williams GEANNULEERD

Gepubliceerd op 03 december 2019
GEANNULEERD - Wie vrijdag in het SOCK was voor Roland hoorde traditioneel als eerste de naam die we in 2020 op de planken verwelkomen. Het pad van de muziek wordt (even?) verlaten. In de plaats komt een stand upcomedy-avond.

Na 8 avondvullende shows en 20 jaar op de planken kondigde Nigel Williams in juni 2017 aan dat hij zou stoppen met de grotere zaalshows. Sindsdien is hij wel zijn stand-upcomedy roots blijven volgen, maar wil hij voorlopig enkel nog optreden in een kleinere opstelling: cafés, verenigingen, bibliotheken en kleine theaters in binnen- en buitenland.

Sinds juni 2018 brengt hij 2 keer per jaar de stand-upshow TIJDENS DE RUST in de Arenbergschouwburg (De Kleine), Antwerpen. Van deze voorstelling wil Nigel een begrip maken: om de zes maanden een show schrijven. Een strak schema, 80 minuten comedy over het leven, de politiek, en de ‘Mad Brave New World’ waarin we gesukkeld zijn.

Wegens succes en omdat hij er zelf zoveel plezier aan heeft, gaat hij met TIJDENS DE RUST nu op verplaatsing. Hij zoekt andere kleinere zalen op waar hij comedyliefhebbers kan verblijden met stand-up van de zuiverste soort.

GEANNULEERD: Nigel Williams, vrijdagavond 27 november 2020 in het SOCK.