Gemeente Gemeente Kaprijke

Fotowedstrijd "Kijk, kijk, Kaprijke!"

Gepubliceerd op 28 juni 2020
Het gemeentebestuur organiseert vanaf 2020 tot 2025 een jaarlijkse fotowedstrijd. De fotowedstrijd was al in voorbereiding, maar om alternatieve ontspanning te bieden die toegelaten is in de periode van coronamaatregelen wenst het bestuur de wedstrijd nu versneld op poten te zetten.

In beweging blijven blijft immers aanbevolen, en misschien schiet jij wel de perfecte foto tijdens je dagelijkse wandeling of fietstocht? Als thema voor dit jaar viel de keuze toepasselijk op “stilte”.

De vier winnende beelden zullen telkens een jaar lang tentoongesteld worden op groot formaat op panelen langs invalswegen van de gemeente (2:3 beeldverhouding, langste zijde ongeveer 2 meter). De beelden dienen daarom uiteraard van voldoende kwaliteit te zijn. Ze zullen ook gepubliceerd worden op de gemeentelijke sociale media en in het gemeentelijk informatieblad.

Je mag enkel deelnemen met beelden die genomen zijn op het grondgebied van Kaprijke, dus in Kaprijke, Lembeke of (Kaprijks) Bentille. Een onafhankelijke jury samengesteld door het bestuur kiest jaarlijks de winnende beelden. De jurering gebeurt anoniem.

De foto’s bedoeld voor deelname aan de wedstrijd dienen het bestuur te bereiken vóór 1 juli 2020.

Deelname aan de wedstrijd is gratis en iedereen kan deelnemen. Veel succes! Klik hieronder bij de bijlagen op het reglement voor meer details.

Klik hier voor de winnaars van editie 2020.