Gemeente Gemeente Kaprijke

Stond jouw boodschap al op onze digitale infoborden?

Gepubliceerd op 28 april 2017
Je hebt ze ongetwijfeld al gezien: onze gloednieuwe digitale infoborden in Kaprijke (Plein) en Lembeke (Eeklostraat). Staat er bij jouw vereniging een evenement op de planning? En wil je dat evenement graag wat extra promotie geven? Vul dan het online aanvraagformulier in!

De afgelopen weken verschenen er al heel wat gemeentelijke activiteiten, nieuws omtrent omleidingen bij wegenwerken en activiteiten van verenigingen op de borden. Er is echter nog ruimte voor het evenement van jouw vereniging!

Staat er bij jouw vereniging een evenement op de planning? En wil je dat evenement graag wat extra promotie geven? Vul dan het online aanvraagformulier in! Je vindt alle informatie over onze infoborden op www.kaprijke.be/infoborden.

De infoborden dienen in de eerste plaats om informatie van het gemeentebestuur, het OCMW-bestuur en de gemeentelijke adviesraden te verspreiden. Maar ook verenigingen kunnen gebruik maken van de digitale infoborden, mits ze hiervoor een online aanvraag indienen.

Alle informatie met betrekking tot de nieuwe digitale infoborden vindt u HIER. U kan ook contact opnemen met de communicatieambtenaar (tel. 09 323 90 29).