Gemeente Gemeente Kaprijke

Vier Tournée Minérale met een mocktail in één van onze horecazaken

Gepubliceerd op 03 februari 2020
Tournée Minérale is van start gegaan. Heel wat horecazaken bieden een aangepast aanbod drankjes aan, ook in Kaprijke!

In februari 2020 willen we opnieuw iedereen aanzetten om een maand lang geen alcohol te drinken. Maar liefst één op vijf Belgen nam vorig jaar deel aan een alcoholvrije februari en dit jaar willen we nog beter doen!

Doe jij ook mee?

Inschrijven kan nog steeds via deze link.

Volgende horecazaken lieten ons weten dat ze enkel leuke alternatieven op de kaart zetten:

  • Den Gouden Leeuw voorziet een suggestiebord met alcoholvrije bieren, mocktails, sappen en thee.
  • In de Boshoeve (Horecazone Lembeekse bossen) kan je heel het jaar door 2 mocktails op de kaart vinden, namelijk de 'Honey Pony’ op basis van passievucht en honing en de ‘Red Berry’, op basis van framboos, citroen en veenbessensap. In februari is er ook steeds een extra suggestie-mocktail. Let op. De Boshoeve gaat in verlof vanaf 17 februari.
  • Logeer je in B&B De Goudsblomme (Ongereehoek) dan ben je eveneens aan het goede adres in februari. Mieke maakt er fruit- en groentesapjes met lekkers uit haar eigen tuin. Ze staat ook bekend voor haar eigen kruideninfusies en thee: warm of koud. Met die pure ingrediënten, aangevuld met wat gember, een besje en wat prik staat er zo een mocktail voor je klaar.
  • Ooit al eens een tennisbal gedronken? Geen echte natuurlijk. In Bartoutcourt (Lembeke-Dorp) kan je een mocktail met die naam op de kaart vinden. Of liever een alcoholvrij  of alcoholarm biertje? Dat kan. Sportzot, Leffe 0%, Carlsberg 0%, en Kriek 0% zijn eveneens verkrijgbaar.