Gemeente Gemeente Kaprijke

Scholenveldloop 2019

Gepubliceerd op 04 september 2019
Op vrijdag 20 september 2019 nemen de basisscholen van Kaprijke en Lembeke deel aan de nieuwe editie van de scholenveldloop aan het SOCK in Kaprijke.

De schoolgaande jeugd kan zich hier niet enkel in de loopnummers, maar ook in het verspringen en hockeybal met elkaar meten.

Ouders, grootouders en sympathisanten zijn meer dan welkom om onze kinderen te komen aanmoedigen! Ook dit jaar kunnen ouders, grootouders, sympathisanten en leerkrachten deelnemen aan de scholenveldloop in hun eigen reeks. Nadat alle kinderen hun veldloop hebben afgewerkt, kunnen zij zowel in de voormiddag als in de namiddag een parcours van 1 km aflopen.

Vooraf inschrijven is niet nodig.

De scholenveldloop is een organisatie van de sportdienst in samenwerking met de basisscholen van Kaprijke en Lembeke, MOEV (voorheen Stichting Vlaamse Schoolsport) en AC Boslopers.

 

CORRECTIE:
In het infoblad van september-oktober staat verkeerdelijk dat de scholenveldloop doorgaat op het sportcentrum in Lembeke. De scholenveldloop gaat echter wel degelijk door aan het SOCK in Kaprijke!