Gemeente Gemeente Kaprijke

Kaprijke werft medewerkers aan

Gepubliceerd op 01 december 2020
Kaprijke werft medewerkers aan om haar team verder te versterken. Ben jij op zoek naar een boeiende uitdaging in een tof team? Stel je dan zeker kandidaat!

Kaprijke organiseert volgende selectie:

Klik hier om je kandidatuur voor ict-deskundige online in te dienen.

Klik hier om je kandidatuur voor hoofdmedewerker online in te dienen.

ict-deskundige

Als ict-deskundige adviseer je het beleid, voer je de ICT-beleidsdoelstellingen uit en sta je onder meer in voor het beheer van de ICT-infrastructuur en de helpdesk.

Bekijk hier voor meer info over deze functie.

Klik hier om je kandidatuur online in te dienen.

hoofdmedewerker

Als hoofdmedewerker biedt je beleidsondersteuning inzake duurzaamheid, klimaat en milieu, sta je mee in voor de planning en de organisatie van de technische dienst en beheer je de digitale toepassingen van de afdeling wonen en werken.

Bekijk hier voor meer info over deze functie.

Klik hier om je kandidatuur online in te dienen.

Ons aanbod

Werken bij ons lokaal bestuur Kaprijke is een boeiende uitdaging in een aangename werksfeer, ruime verlofmogelijkheden, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, pensioenverzekering, fietsvergoeding en heel wat mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Niet twijfelen, stel je kandidaat!

Stel je kandidaat

Solliciteren voor de functie van ict-deskundige en hoofdmedewerker kan tot en met maandag 11 januari 2021.

Dit kan via het online formulier of per brief.

Voor meer informatie over de functie van ict-deskundige contacteer je mevrouw Karine Goegebeur, algemeen directeur, op het telefoonnummer 0475 91 22 94 of via mail naar algemeendirecteur@kaprijke.be.

Voor meer informatie over de functie van hoofdmedewerker contacteer je de heer Lucas Van der Meersch, afdelingshoofd wonen en werken, op het telefoonnummer 0498 13 86 52 of via mail naar wonenenwwerken@kaprijke.be.