Gemeente Gemeente Kaprijke

Kaprijkse Vanderwoods speelt voorprogramma Guy Swinnen Band

Gepubliceerd op 31 mei 2018
De Kaprijkse band Vanderwoods zal op vrijdag 19 oktober het publiek opwarmen voor Guy Swinnen Band. Vanderwoods is Matthieu Dubois, voor sommige nummers bijgestaan met zang door Evelien Moens.

(Foto Tim Matthijs)

De oproep om het voorprogramma te spelen van Guy Swinnen Band in het SOCK dit najaar viel niet in dovemansoren. Niet minder dan 7 bands lieten hun interesse blijken. Uiteindelijk viel de keuze op de band Vanderwoods van de Kaprijkse Matthieu Dubois en Evelien Moens.

Matthieu schrijft zowel in het Nederlands, het Frans als het Engels. Hij heeft recentelijk nieuw en eigen werk geschreven, en zat daar reeds voor in de studio met Jean Paul De Brabander (Delavega). De muziek van Vanderwoods is eclectisch en catchy en zal op 19 oktober voornamelijk focussen op de rustigere kant van het repertoire.

Op 2 juni zorgden Matthieu en echtgenote Evelien nog voor de -gesmaakte- muzikale noot op de jaarlijkse opendeurdag van Muziekschool Kaprijke-Lembeke.

Matthieu is fan van het eerste uur van Guy Swinnen en The Scabs. Dit voorprogramma mogen spelen noemt hij dan ook "een eer en een droom die uitkomt". Vanderwoods begint eraan om 20.00 uur - Guy Swinnen Band om 21.00 uur. Er zijn nog steeds tickets.

 

Tickets

Concertinfo Guy Swinnen Band