Gemeente Gemeente Kaprijke

Warmste Week en Goede Doelenreceptie in december

Gepubliceerd op 04 oktober 2018
De Warmste Week van Studio Brussel komt er weer aan. Het gemeentebestuur van Kaprijke wil graag de lokale initiatieven een extra duwtje in de rug geven. Organisatoren kunnen tot 200 euro per actie bijverdienen.

Het gemeentebestuur wil in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel Kaprijkse initiatieven een extra duwtje in de rug geven. Je kan tot 200 euro per actie bijverdienen. Indien de totale som van de aanvragen het beschikbare budget overstijgt dan wordt pro rata toegekend aan de deelnemers.

De Warmste Week is een organisatie van Studio Brussel. Music For Life is er dit jaar van 18 tot 24 december 2018. De week voor Kerstmis wordt zo opnieuw de warmste week van het jaar. Net als vorig jaar kies je zelf welk goed doel je wil steunen met Music For Life. Je krijgt daarvoor de keuze uit een lijst met VZW’s die zich registreerden en goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting. Iedereen is welkom in Puyenbroeck tijdens de actie!

Staat de Vlaamse vzw waar jij een actie voor wil doen niet in de lijst, dan moeten zij zich eerst registreren. De regel is: één actie, één goed doel. Je mag wel verschillende acties voor verschillende goede doelen organiseren, maar die zijn dan wel elk apart te registreren op www.dewarmsteweek.be.

Hoe kan je in aanmerking komen voor de 200 euro van de gemeente Kaprijke? het moet gaan om een actie van Kaprijkse initiatiefnemers. Stuur een mailtje met de link naar jouw geregistreerde actie naar evenementen@kaprijke.be van zodra je weet wat je van plan bent en hoe lang jouw actie loopt. Ten laatste 17 december om 12.00 uur verwachten we een tweede mailtje met de totale netto-opbrengst van jouw actie, met andere woorden het bedrag dat je normaal zou storten aan De Warmste Week. Dan berekenen we hoeveel iedereen extra krijgt en krijg je snel een mailtje terug. Zo kan je nog in de Warmste Week je eindtotaal bekendmaken.

Alle organistoren van deze en andere goede doel-acties in Kaprijke zijn welkom op onze 'Goed Doel-receptie' op 22 december om 11.00 uur in het SOCK. Graag een seintje als je er wil bij zijn via evenementen@kaprijke.be.

Veel succes