Gemeente Gemeente Kaprijke

Al een gezellig vol huis voor Kadril. En er zijn nog kaarten.

Gepubliceerd op 10 november 2017
Into folk? Deze mannen ook. Kadril staat 40 jaar op de planken. De Fairport Convention van Vlaanderen struint op vrijdag 24 november tijdens een avondvullende wandeling in het SOCK door haar rijke oeuvre in grote bezetting.

Oude muziek en respect voor traditie, maar steevast eigenzinnig en eigentijds getooid. Gepassioneerde moeder van kleppers als Laïs en Eva De Roovere. Opvallend en ronduit subliem in akkoorden, instrumentenkeuze, spelplezier en arrangementen. Ongeëvenaard in eigen land. Verplicht startpunt voor ontdekking van de eigen volksmuziek.

Een uniek concert voor het noorden van onze provincie en ruime omgeving dit najaar – wees dus niet bang voor een West-Vlaamse, Zeeuwse of Wase tongval links of rechts. It’s folk after all!

Of Patrick Riguelle erbij zal zijn? Natuurlijk zal Patrick Riguelle erbij zijn! Van alle markten thuis, 12 jaar lang in De Laatste Showband voor de muzikale begeleiding van het gelijknamige tv-programma “De Laatste Show” en momenteel vooral op de golven van het chanson, maar op 24 november nog eens in zijn allereerste glansrol ooit: als charismatische bezieler van de Vlaamse folkrock.

Je vindt het SOCK in de Molenstraat 28 te Kaprijke (routebeschrijving).

Het voorprogramma wordt verzorgd door het Kaprijkse Two Red.

Kaprijkse Two Red voorprogramma Kadril in SOCK op 24/11

Koop kaarten

 

Officiële website Kadril

Facebook pagina Kadril

Kadril op Wikipedia

 

Kaarten kosten €12 in voorverkoop tot de deuren openen op de avond van het optreden, €16 aan de kassa.

Verkooppunten:

Via deze link zijn kaarten online aan te vragen tot vrijdag 24/11 om 12:00 uur (geen verzendings- of administratiekosten).

  

Organisatie: Autonoom Gemeentebedrijf Kaprijke.

 

Kaprijke ligt langs de E34 Antwerpen-Kust, met de auto op

  • 45 minuten van Antwerpen
  • 40 minuten van Brugge
  • 35 minuten van Gent
  • 30 minuten van Terneuzen