Gemeente Gemeente Kaprijke

Spaar nu nog makkelijker met de nieuwe UiTPAS-app

Gepubliceerd op 05 februari 2024
Heb je je UiTPAS niet bij je, of die van je kinderen, maar wil je toch graag sparen? Gebruik dan nu de UiTPAS-app!

Meer dan 65.000 gezinnen hebben vandaag een UiTPAS. Veel kinderen wonen vandaag niet bij hun beide ouders. Voor veel UiTPAS-gebruikers is het daarom niet gemakkelijk om hun vrije tijd te organiseren. Om hen daarbij te helpen, ontwikkelde UiTPAS naast de fysieke kaart ook een app. Zo kunnen gezinnen en andere gebruikers nog makkelijker deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten, ook als ze hun kaart niet op zak hebben.

In 2017 was de verkoop van de eerste UiTPAS Meetjesland, de spaar- en voordeelkaart, een feit. Ondertussen zijn niet alleen het aantal gemeenten, partners en pashouders in onze regio én in heel Vlaanderen gegroeid, ook het systeem (ontwikkeld door publiq) zelf blijft groeien.

Met de vernieuwde UiTPAS-app hoef je zelfs jouw kaart, of die van je kinderen, niet meer op zak te hebben om punten te sparen of voordeel te halen uit je UiTPAS! Vanaf nu kan je punten sparen en ruilen voor jezelf, en meteen ook voor je kinderen en andere gezinsleden. De UiTPAS-app helpt zo de 65000 gezinnen met een UiTPAS hun vrije tijd met het gezin gemakkelijker te organiseren.

Of het nu gaat om alleenstaande ouders, nieuw samengestelde gezinnen, kleinkinderen met grootouders of welke gezinssamenstelling dan ook. Je kan hem vanaf nu downloaden of updaten via de app-store of www.uitpas.be/app.