Gemeente Gemeente Kaprijke

Kom naar het digpunt met je digi-vragen!

Gepubliceerd op 13 februari 2024
Zit je met een digitaal probleem? Heb je hulp nodig met een digitale verrichting of het installeren van een app? Kom dan gratis en vrijblijvend naar ons digipunt!

We organiseren maandelijks een digipunt in samenwerking met Allemaal Digi.Taal waarbij iedereen tussen 10.00 uur en 12.00 uur langs kan komen met digitale vraagstukken en uitdagingen. Elke maand is er een digipunt in de bib in Kaprijke of Lembeke. Bekijk hieronder op welke dagen je terecht kan.

Het gebruik van een smartphone, tablet of computer is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar toch is dit niet voor iedereen even evident. Daarom willen we met ons digipunt de digitale vaardigheden van onze inwoners graag versterken. Deze dienstverlening is geheel gratis.

Daarnaast organiseren we in de eerste helft van 2024 een aantal keer een digicafé. Deze gaat afwisselend door in het SOCK in Kaprijke en de Kloosterkapel in Lembeke. Tijdens deze sessies worden elke keer verschillende onderwerpen besproken. Reserveer hiervoor een plekje via https://reservaties.kaprijke.be of in de bib.

Hou onze kanalen in de gaten voor de volgende data en locaties.

En lijkt het je misschien leuk om zelf ook eens als digibuddy anderen te helpen? Dan mag je je altijd aanmelden via bibliotheek@kaprijke.be of spring gewoon eens binnen in de bib!