Gemeente Gemeente Kaprijke

Koer wordt verlicht. Doet jouw buurt ook mee? #zorgvoorlicht

Gepubliceerd op 10 november 2020
Kaprijke doet mee aan de actie #zorgvoorlicht. Daarom wordt er extra kerstverlichting aangekocht die jaar na jaar van wijk naar wijk zal verhuizen. Dit jaar sloeg de keuze op Koer. Doet jouw buurt mee met de actie? Bezorg ons dan zeker enkele mooie foto's.

Met de deelname aan de actie #zorgvoorlicht trachten we licht te brengen in deze donkere dagen. Een lichtje aansteken aan je raam, een windlicht aan je voordeur, in je tuin of op je terras. Het licht staat voor hoop en verbondenheid en als teken van dank voor de zorg.

De gemeente koopt in dit kader bijkomende kerstverlichting aan, die elk jaar opnieuw een andere wijk zal verlichten. We starten dit jaar met Koer.

Dat betekent niet dat jouw straat, wijk of pleintje niet mee kan doen! Integendeel, we moedigen jullie aan om ook deel te nemen aan de actie en ons mooie beelden te bezorgen.

En de nieuwe kerstverlichting? Die komt volgend jaar misschien jullie kant uit. Bezorg via technische.dienst@kaprijke.be voor 15 oktober 2021 een mailtje met korte beschrijving waar deze kan komen en waarom dat de perfecte plaats is en misschien wordt ze dan in jouw straat opgehangen.

En nu we toch met hashtags bezig zijn...

#zorgvoorlicht
#staysafe
#meetjeslandtegencorona