Gemeente Gemeente Kaprijke

Alles over de fotowedstrijd "Kijk, kijk, Kaprijke!" 2020-2025

Gepubliceerd op 11 augustus 2022
Het gemeentebestuur organiseert tot 2025 een jaarlijkse fotowedstrijd. De vier winnende beelden zullen telkens een jaar lang tentoongesteld worden op groot formaat op panelen langs invalswegen van de gemeente.

De beelden dienen van voldoende kwaliteit te zijn, aangezien de langste zijde wordt vergroot tot ongeveer 2 meter. Ze zullen ook gepubliceerd worden op de gemeentelijke sociale media en in het gemeentelijk informatieblad. Je mag enkel deelnemen met beelden die genomen zijn op het grondgebied van Kaprijke, dus in Kaprijke, Lembeke of (Kaprijks) Bentille. Een onafhankelijke jury samengesteld door het bestuur kiest jaarlijks de winnende beelden. De jurering gebeurt anoniem. Deelname aan de wedstrijd is gratis en iedereen kan deelnemen.

Onderaan deze pagina vind je het -nieuwe!- reglement. Er zijn enkele wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. We vragen om geen afbeeldingen te bezorgen voorzien van een kader of rand. Samengestelde beelden moeten kunnen zolang het niet louter over naast elkaar gemonteerde foto's gaat. We verwachten jpeg of jpg-bestanden van minimaal 16 en bij voorkeur 24 megapixel, die een bevredigend resultaat geven afgedrukt op 150 DPI. De grootte van dergelijke bestanden sluit verzending via e-mail mogelijks uit: we raden aan de beelden te bezorgen via WeTransfer. Bezorg geen foto's alvorens een startdatum van de wedstrijd is bekendgemaakt. En vermeld tenslotte zeker “Deelname fotowedstrijd Kijk, kijk, Kaprijke!” bij je inzending.

  1. Klik hier voor de winnaars van editie 1 (stilte).

  2. Klik hier voor de winnaars van editie 2 (water).

  3. Start editie 3 (lijn/en): najaar 2022 (hou deze pagina in de gaten, bezorg nu nog geen foto's).

  4. Start editie 4 (hoog): nog niet vastgelegd.

  5. Start editie 5 (laag): nog niet vastgelegd.

  6. Start editie 6 (mens/en): nog niet vastgelegd.