Gemeente Gemeente Kaprijke

Kaprijke opent sterrenregister

Gepubliceerd op 02 mei 2024
Het lokaal bestuur Kaprijke heeft een sterrenregister opgericht. Sommige kindjes worden helaas stilgeboren. Om de ouders een hart onder de riem te steken, kunnen alle stilgeboren kinderen, ongeacht hoelang ze in de buik gezeten hebben, geregistreerd worden in ons sterrenregister.

Sommige kindjes worden helaas stilgeboren. Om de ouders een hart onder de riem te steken, kunnen alle stilgeboren kinderen, ongeacht hoelang ze in de buik gezeten hebben, geregistreerd worden in ons sterrenregister.

Binnenkort wordt ook een sterrenboom geplaatst op de sterrenweide van de begraafplaats in Lembeke. De ouders die een aangifte doen ontvangen een hangertje om in de nieuwe sterrenboom te hangen. Ook worden ze uitgenodigd voor de aanplanting van het Geboortebos.

Inschrijven in het sterrenregister kan via www.kaprijke.be/inschrijving-sterrenregister. Deze symbolische aangifte heeft verder geen juridische gevolgen.

Wil je het liever persoonlijk komen doen in het Administratief Centrum? Maak dan gerust een afspraak via ons online afsprakensysteemburgerzaken@kaprijke.be of 09 323 90 17.