Gemeente Gemeente Kaprijke

Jeugdorganisatie De Plek

Wat

Op zoek naar iets om te doen of een plek om te chillen? Alleen of met je vrienden? Zelf iets organiseren of gewoon meedoen? Dat kan allemaal bij de Plek!

Bij ons kan je gewoon hangen in onze zetels of meedoen aan activiteiten.  Die organiseren we een paar keer per week.  De activiteiten zijn bijvoorbeeld: dropping, sport, fotografie, gamen, groentebakken maken, gezelschapsspellen spelen, escape room, uitstappen…  Als je zelf ideeën voor activiteiten hebt, zijn die meer dan welkom!

Naast ontspannen kan je er ook terecht met vragen over onderwijs, werk, goed in je vel zitten of andere dingen die jou bezig houden.

We zijn er voor iedereen tussen de 15 en 30 jaar.  Je vindt ons in Herbakkersplein 5 in Eeklo.  Er is altijd iemand tijdens de hanguren:

  • Elke schooldag tussen 11u30 en 12u30 en van 15u30 tot 18u30,
  • In de vakanties elke weekdag tussen 14u00 en 18u30.

Vind je gewoon binnenspringen een te grote stap? Geen probleem, stuur via Facebook, mail, WhatsApp of Instagram een berichtje naar Salina of Olivier. Zij zoeken dan met jou de makkelijkste manier om mee te doen.

FB & IG: @projectdeplek

Salina: 0497/49.48.19 – salina.bruneel@projectdeplek.be – Salina jongerenwerker (FB)
Olivier: 0488/46.32.20  – olivier.demetsenaere@projectdeplek.be – Olivier jongerenwerker (FB)

Heb je andere vragen over het project? Neem dan contact op met Fleur Rooms (coördinator) via fleur.rooms@projectdeplek.be of 0497/49.48.17.