Gemeente Gemeente Kaprijke

Inschrijven buurtbabbels

Gepubliceerd op 15 september 2021
Je hebt het misschien al gelezen in ons infoblad of je hebt de uitnodiging per brief ontvangen: op vrijdag 8 en 15 oktober gaan er twee buurtbabbels door in Lembeke en Kaprijke.

Op vrijdag 8 oktober gaat het over de ingrijpende werken in de Eeklostraat en Gr. Mad. d’Alcantaralaan, o.a. de heraanleg van het fietspad in de Aveschoot richting Eeklostraat en Gr. Mad. d'Alcantaralaan, het fietspad in de Eeklostraat en de grootschalige herinrichting van de Gr. Mad. d'Alcantaralaan komen ter sprake.

Op vrijdag 15 oktober is de buurt van het Hippoliet Van Peenepleintje aan de beurt. Hierbij gaat het over de herinrichting van het pleintje met meer aandacht voor groenbeleving. Hierbij zal de nadruk liggen op natuurlijke elementen zoals speelheuvels, een wilgenhut, veel groen en speelgrachten met stapstenen en bruggetjes om zo het pleintje terug in zijn oude glorie te herstellen.

De buurtbewoners hebben allemaal een uitnodiging per brief ontvangen waarin een link staat om je in te schrijven. Mocht je problemen hebben met het inschrijven, neem dan even contact op met de communicatiedienst via communicatie@kaprijke.be of 09 323 90 29.

Ken je een buur die niet over een computer/internet beschikt? Geef hen dan gerust een seintje om zich telefonisch te laten inschrijven via 09 323 90 29 (telefoonnummer staat ook op de brief).