Gemeente Gemeente Kaprijke

Infosessie voor online zaalreservatiesysteem op 7 februari

Gepubliceerd op 20 november 2018
Begin 2019 zullen de gemeente en het AGB, naast de module voor vrijetijdsactiviteiten en ticketing, ook het online systeem voor zaalreservatie en uitleen van materiaal live laten gaan.

Vanaf dan kan je via de handige tool in één oogopslag zien of je gewenste zaal of materiaal vrij is, en kan je jouw aanvraag doorgeven. De exacte datum waarop de omgeving online komt wordt nog gecommuniceerd via de website. Jouw aanvraag voor het SOCK, Galerie Stadhuis, of occasionele verhuur van de sporthallen maar ook uitleen van tafels of stoelen, nadar of een beamer zal dan via deze weg verlopen.

 

Nadat de aanvraag is binnengekomen en is goedgekeurd door de diensten krijg je een mailtje ter bevestiging in jouw inbox. Ook de betaling zal in een volgend stadium online kunnen gebeuren.

 

Zelf geen computer? Of niet zo sterk in die zaken? Uiteraard kan je ook terecht in onze bib om een pc te gebruiken en ook aan onze balies kunnen onze medewerkers je nog steeds op weg helpen om een verhuur in te voeren.

 

De webomgeving is vrij intuitief opgebouwd en we zijn er van overtuigd dat iedereen er snel zijn weg zal vinden. Voor wie toch graag eens een virtueel kijkje neemt onder begeleiding voorzien we op donderdag 7 februari om 19.30 uur een infosessie. De nadruk in die sessie ligt vooral op zaalreservatie, met name het aanmaken van een account, raadplegen van beschikbaarheid, ingeven van een reservatie, raadplegen van de eigen reservaties, etc. Er zal wel mogelijkheid zijn tot het stellen van vragen, ook over de andere modules. Wie beschikt over een eigen laptop mag die meebrengen die avond zodat er ook kan geoefend worden. De sessie is gratis en gaat door in het sock. Inschrijven is niet verplicht, maar wenselijk en kan met een eenvoudig mailtje naar evenementen@kaprijke.be. De sessie richt zich op verenigingen én particulieren.