Gemeente Gemeente Kaprijke

Hulde verdienstelijke inwoners: 19 november

Gepubliceerd op 11 oktober 2021
Tweejaarlijks huldigt het gemeentebestuur, in samenwerking met de adviesraden, de inwoners die een verdienstelijke prestatie hebben geleverd binnen de domeinen Sport, Cultuur en Erfgoed, Jeugd en Verdienstelijke Inwoner. Op 19 november weten we wie ons zo trots als een pauw maakt.

Kandidaturen indienen kan niet meer. De stemmen zijn geteld. Benieuwd wie een pluim op zijn hoed krijgt? Kom dan op 19 november naar het SOCK!

Zin om naar de viering te komen? Schrijf je hier in.

Binnen de categorie “Sport” komen vier categorieën aan bod: beste sportprestatie individueel, beste prestatie ploegsport, beste sportprestatie G-sport en sportverdienste van het jaar.

Voor “Cultuur en Erfgoed” zijn we telkens zoek naar kandidaten die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het vlak van kunst, cultuur of erfgoed in de gemeente. Dit kan betrekking hebben op een carrière als kunstenaar of ambachtsman, of op activiteiten die kunst, cultuur of erfgoed ondersteunen en bevorderen.

En wie heeft zich op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt op het vlak van jeugdwerking binnen de gemeente?

Tenslotte is er ook nog de publieksprijs: Genomineerd door Kaprijkenaren en verkozen door Kaprijkenaren omwille van een bijzondere prestatie of inzet.

Wie met de prijzen gaat lopen? Je komt het op 19 november te weten.