Gemeente Gemeente Kaprijke

Start wegenis- en rioleringswerken horecazone

Gepubliceerd op 19 november 2018
Op maandag 19 november 2018 zijn de geplande wegenis- en rioleringswerken in de Lembeekse horecazone van start gegaan.

 

Afsluiting kruispunt

In een eerste fase – tot en met eind februari 2019 – zal de Ledestraat, tussen het kruispunt met de Tragelstraat en het kruispunt met de Warande, afgesloten zijn.

Doorgang naar de parking van Ter Burchgraeve en restaurant Malpertuus zal evenwel mogelijk zijn gedurende het grootste deel van de werken. Ook alle overige horecazaken blijven bereikbaar via de oostzijde van de Ledestraat.

Inwoners en bezoekers van de verschillende wijken kunnen de woningen bereiken, hetzij via de Ledestraat (zijde rotonde), hetzij via de Antwerpse Heirweg (zijde G. M. d’ Alcantaralaan).

Volgende fase

In een volgende fase – vanaf eind februari 2019 – zal aannemer RTS Infra uit Zedelgem werken ter hoogte van het kruispunt Ledestraat-Tragelstraat, waarbij de hinder het grootst zal zijn.

Momenteel bekijken onze diensten samen met de aannemer een aantal opties om de afsluiting van dit kruispunt zo kort mogelijk te houden. 

Meer info?

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze diensten, met aannemer RTS Infra of met de Aquafin toezichter Sweco. U kan ook steeds ter plaatse de werfleider aanspreken.

  • Contact gemeentebestuur: Lucas Van der Meersch – GSM 0498 13 86 52
  • Contact RTS Infra: Jonathan Seys – GSM 0471 62 20 58
  • Contact toezichter Aquafin: Philippe Staessen – GSM 0484 98 67 31