Gemeente Gemeente Kaprijke

Ticketinfo Guy Swinnen Band 19.10.2018

Gepubliceerd op 01 juli 2018
De kaartenverkoop voor het concert van Guy Swinnen Band (voorprogramma: Vanderwoods) op 19 oktober 2018 in het SOCK loopt volop. Kaarten kosten 12 euro in voorverkoop. Aan de avondkassa betaal je 16 euro.

 

 

Opgelet: de nummers op de kaarten dienen enkel voor administratieve doeleinden en komen niet overeen met genummerde plaatsen.

 

Het is een staand concert, maar we zullen een (rol)stoelzone voorzien vóór het podium voor wie daar op voorhand naar vraagt (enkel om medische redenen). Heb je een beperking en extra noden of behoeften om het concert te kunnen bijwonen, laat het ons dan op voorhand weten.

 

Kaarten zijn te koop online  tot vrijdag 19 oktober 11.30 uur of aan alle gemeentelijke balies tijdens de openingsuren. Zie onderaan deze pagina voor de openingsuren.

 

Tickets online bestellen kan tot en met vrijdag 19 oktober om 11.30 uur.

Nadien kun je enkel nog tickets kopen aan 12 euro aan de balies van de sportdienst, burgerzaken, OCMW en in de bibliotheek tijdens hun openingsuren en aan 16 euro 's avonds aan de kassa vanaf 19.00 uur, uiteraard tot zolang de voorraad strekt.

Online bestelde tickets worden vanaf maandag 15 oktober niet meer met de post opgestuurd om te late ontvangst te vermijden.

Ze liggen op vrijdag 19 oktober voor je klaar aan de avondkassa tot 19.45 uur. Breng het referentienummer van je online bestelling mee als bewijs om je ticket aan voorverkoopprijs te betalen.

Bestelde kaarten die om vrijdag 19 oktober 19.45 uur niet zijn betaald, worden weer vrijgegeven aan de avondkassa aan 16 euro.

Heb je een ticket besteld na 14 oktober maar nog niet betaald en kun je er absoluut niet zijn om 19.45 uur, laat dat dan zeker weten op cultuur@kaprijke.be.

Reservaties van vóór 15 oktober waarvan we de overschrijving nog niet ontvingen, werden geannuleerd.

 

 

Tip: wacht niet te lang met je kaarten te kopen. Het aantal plaatsen is beperkt en de verkoop loopt vlot. Ook het concert van Kadril en Patrick Riguelle vorig jaar was uitverkocht.

 

Concertinfo Guy Swinnen Band  

Concertinfo voorprogramma Vanderwoods

 

Openingsuren bibliotheek Kaprijke

Openingsuren bibliotheek Lembeke

Openingsuren balie burgerzaken

Openingsuren sportdienst

Openingsuren OCMW

 

Concertinfo? kaprijke.be/guyswinnenband