Gemeente Gemeente Kaprijke

Stilaan laatste tickets voor Guy Swinnen Band

Gepubliceerd op 03 oktober 2018
"De goeroe van een generatie rockers": Hugo Matthysen zong het over Stan Ockers maar bedoelde het ironisch - wij zeggen het over Guy Swinnen en we menen het. Het behoeft weinig inleiding: op vrijdag 19 oktober 2018 ontvangen we de frontman van The Scabs in het SOCK met zijn nieuwste band.

 

>>>Ticketinfo hier<<<   

 

 

Line-up van de avond:

19.00 uur: Deuren

20.00 uur: Vanderwoods (Kaprijke)

21.15 uur: Guy Swinnen Band

22.45 uur: Aangepast muziekcafé

 

Parkeerinfo:

Kom je met de auto morgen? De SOCK site heeft een beperkte parking: 46 plaatsen. Is de parking volzet? Dan parkeer je best rond het centrale groene dorpsplein van Kaprijke of in de Voorstraat en gebruik je de voetgangersingang ter hoogte van Voorstraat 25. Tot morgen!

 

 

In 1996 stoppen The Scabs er mee, maar Guy Swinnen verdwijnt nooit helemaal van de scene. Hij bracht in zijn carrière ondertussen al meer dan 10 albums uit, solo en met band. Er is zelfs een link met het openingsconcert in het SOCK van Kadril en Patrick Riguelle van eind vorig jaar. Na de split van The Scabs doet Guy Swinnen immers mee aan het project Spelers & Drinkers waarvan Patrick één van de inspirators is. De twee blijven daarna nog een tijdlang samenwerken.

Guy Swinnen Band bestaat nu al een aantal jaar en bevat, naast Guy zelf, nog meer schoon volk met o.a. Bart Buls op bas (Admiral Freebee, Bettie Serveert, Vive la Fête), David Piedfort op gitaar (samenwerkingen met Stijn Meuris, Frank Vander Linden, Bart Peeters) en Marcus Weymaere op drums (Derek, The Voice Belgique – RTBF, Phil Bee's Freedom).

Guy Swinnen behoort tot het selecte clubje van Vlaamse muzikanten die vanaf minuut één naar de keel grijpen en een concert lang kunnen blijven ontroeren, en daar zit zijn unieke stemgeluid zeker voor iets tussen. Hij zit terecht in het hart van veel muziekliefhebbers. Verwacht je eveneens aan een flinke portie klassiekers van The Scabs.

 

Wie? Guy Swinnen Band

Waar? SOCK, Molenstraat 28, Kaprijke

Wanneer? Vrijdag 19 oktober 2018 om 21:15 uur

Staand concert!

 

>>>Ticketinfo hier<<< 

 

 

Concertinfo voorprogramma Vanderwoods

 

Guy Swinnen in het Belgisch Pop & Rock Archief

Guy Swinnen officiële website

Guy Swinnen op Facebook

Guy Swinnen Band op Facebook