Gemeente Gemeente Kaprijke

Voorprogramma van eigen bodem in het SOCK op 29 november

Gepubliceerd op 07 november 2019
Geen najaarsconcert in het SOCK zonder voorprogramma van eigen bodem. Ook niet op vrijdag 29 november 2019. Het publiek wordt voor het concert van Roland Van Campenhout opgewarmd door de band van Kaprijkenaar Guido Verbiest: Guy Reed & The Horsemen.

Guy Reed & The Horsemen brengen eigen werk, stevig geworteld in rock, rockabilly, folk, blues, jazz en country. Ook van een snuifje reggae zijn De Paardenmannen niet vies. Een ritje met The Horsemen is een unieke muzikale ervaring. De heren hebben samen dan ook meer dan 250 jaar ervaring.

Na eerdere concerten in Gouden Leeuw in Kaprijke, Café Passé in Assenede en Oud Liefken in Zomergem, de plaatsen waar elke zichzelf respecterende Meetjeslandse band toch wil staan, springen ze vrijdag 29 november om 20:00 uur op het podium van het SOCK om Belgische blueslegende Roland in te leiden.

Guy Reed & The Horsemen zijn Guido Verbiest (zang, gitaar, bluesharp, fluit, trompet), Michel Ingels (drums, percussie), Kurt Van Poucke (basgitaar) en Eric Ryckaert (elektrische leadgitaar).

Tickets via www.kaprijke.be/roland