Gemeente Gemeente Kaprijke

Groepsaankoop spouwmuurisolatie

Gepubliceerd op 10 juni 2021
Heeft je woning spouwmuren, maar twijfel je of je die kan isoleren? Vrees je problemen met doorslaand vocht? Meld je geheel vrijblijvend aan voor onze groepsaankoop en ontvang een gratis en betrouwbare exper

Spouwmuurisolatie doet het comfort in je woning gevoelig stijgen en je energiefactuur dalen. De gemeente selecteerde samen met Energiehuis Veneco en benovatiecoach Energent op zorgvuldige wijze een betrouwbare aannemer. Na jouw inschrijving komt deze expert de spouwmuren van jouw woning grondig inspecteren. Enkel wanneer je spouw met zekerheid geschikt is, maakt de aannemer een vrijblijvende offerte op. Nadien beslis je of je de werken al dan niet wil laten uitvoeren.

Gratis renovatie-advies en premies

Ben je overtuigd van de offerte en laat je de werken uitvoeren, dan ontvang je nog een gratis renovatie-advies voor jouw gehele woning. Een energie-expert van Energent of Woonwijzer Meetjesland komt bij je thuis langs en bekijkt samen met jou welke andere maatregelen je kan nemen om jouw woning te verbeteren en energie te besparen. Verder krijg je ook hulp bij het aanvragen van premies. En om zeker te zijn dat de werken kwaliteitsvol worden uitgevoerd, doet Energent steekproefgewijs controles op de werf.

Spouwmuurisolatie – alle voordelen op een rijtje

  • Gratis en vrijblijvende expertise van je spouwmuren. Voldoen de spouwen niet of bedenkt je je? Stap dan zonder verplichtingen uit de actie.
  • Fris in de zomer, warm in de winter: spouwmuurisolatie verhoogt het comfortgevoel in alle seizoenen door het bekomen van een stabielere binnenmuurtemperatuur.
  • Uit onderzoek (i.o.v. het Vlaams Energieagentschap) blijkt dat er een zeer hoge klanttevredenheid is over het na-isoleren van spouwmuren door een gecertificeerde aannemer.
  • Zekerheid over kwalitatieve uitvoering door een gecertificeerde aannemer.
  • De werken duren slechts één tot twee dagen en kunnen zonder bouwvergunning uitgevoerd worden.
  • Voordelige prijs door de groepsaankoop.
  • Relatief goedkope maatregel die zichzelf snel terugverdient (minder dan 5 jaar) dankzij de premie van Fluvius, die nog steeds 5 euro per m2 bedraagt.
  • Door kwalitatieve isolatie stijgt de waarde van jouw woning.

Ben je overtuig? Meld je aan voor onze groepsactie via www.veneco.be/spouwmuur of groepsaankoop@veneco.be

INFOMOMENT op 15 juni 2021 om 19u30

Wil je meer te weten komen over onze actie? Neem dan deel aan ons online infomoment op 15 juni 2021 om 19u30. Schrijf je in via info@veneco.be en we bezorgen jou de link naar het infomoment.

Kan je het online infomoment niet volgen? Wil je meer informatie en begeleiding bij jouw aanmelding?  Neem dan contact op met Woonwijzer Meetjesland via elodie@woonwijzermeetjesland.be of 0487 75 34 42.