Gemeente Gemeente Kaprijke

Verbouwingswerken AC: loket burgerzaken in de bib

Gepubliceerd op 12 januari 2022
Vanaf 25 januari vinden er werken plaats op het gelijkvloers van het Administratief Centrum. De burger zal daardoor tijdelijk geholpen worden in de nabijgelegen bibliotheek.

Het loket burgerzaken en de jeugddienst zal vanaf 25 januari onderkomen vinden in de bibliotheek. De bibliotheek bevindt zich pal naast het Administratief Centrum. Andere diensten blijven werken in het AC maar verhuizen naar de bovenverdieping. Het gaat dan om de dienst ruimtelijke ordening, de technische dienst, toerisme en evenementen. Die diensten zijn te bereiken via de trap aan de achterkant van het gebouw. De bereikbaarheid van de diensten zal daarbij duidelijk worden aangegeven met wegwijzers.

Alleen op afspraak

Fysieke afspraken zijn enkel mogelijk op afspraak. Een afspraak maken voor de dienst burgerzaken kan door te mailen naar burgerzaken@kaprijke.be of te bellen naar tel. 09 323 90 17. Heb je een andere dienst nodig? Bel dan even naar tel. 09 323 90 10. Tevens kan je al veel handelingen zelf verrichten in ons digitaal loket. Dit digitaal loket vind je op www.kaprijke.be/digitaal-loket.

Raden

De gemeenteraad en OCMW-raad van 27 januari zal nog kunnen plaatsvinden in de raadzaal van het AC. Nadien zullen deze openbare raden tijdelijk verhuizen naar het SOCK. Wil je aanwezig zijn op één van de raden? Stuur dan steeds vooraf een mailtje naar info@kaprijke.be of bel tel. 09 323 90 10.

De werken in het AC vinden plaats in het kader van de integratie van gemeente en OCMW. De OCMW-diensten zullen in de toekomst dus ook onderdak vinden in het AC. Daarnaast is het de bedoeling om de dienstverlening ten aanzien van de burger te optimaliseren en te verbeteren.