Gemeente Gemeente Kaprijke

Geef jouw idee voor een nieuwe toeristische publiekstrekker

Gepubliceerd op 03 februari 2021
Kaprijke wil zich als toeristische gemeente verder ontwikkelen, daarom is budget voorzien om een nieuwe toeristische publiekstrekker te creëren. Wij willen jouw ideeën voor instagramwaardige plekjes en activiteiten graag horen.

Kaprijke heeft budget voorzien om een toeristische publiekstrekker te creëren. Hiervoor wordt 20 000 euro uitgetrokken.

In Assenede is er bv. ‘Den Dodendraad’ en in Sint-Laureins de vlotten waarmee je als voetganger het kanaal oversteekt. Ook commerciële spelers kunnen aantrekpolen zijn voor een gemeente, bv. de scooterverhuur in Assenede of het survivalparcours van Survival Meetjesland in Adegem. Iets verder van huis vind je uitkijktorens, of wandel- en fietspaden tussen de bomen en water of de naam van de gemeente in grote letters (bv. I AMsterdam). 

Hoe bezorgen we Kaprijke en/of Lembeke een typische, niet te missen en instagramwaardige trekpleister? Waarmee krijgen we bezoekers aan de streek naar onze gemeente?

Met publiekstrekker wordt bedoeld een plaats, een activiteit, een attractie, een kunstwerk, een bouwwerk, met permanent karakter, dat toeristen van buiten de regio Meetjesland aantrekt. Bij voorkeur gaat het om iets dat geen enkele andere gemeente in de regio Meetjesland heeft.

Meer lezen over hoe we het aanpakken of jouw idee nalaten via ons formulier kan via deze pagina.