Gemeente Gemeente Kaprijke

Deadline indienen acties Warmste Week Kaprijke

De Warmste week hoeft geen voorstelling meer. Voor wie de laatste jaren op Mars geleefd heeft, hier doch een korte voorstelling: Studio Brussel organiseert dit jaar weer een massale actie voor het goede doel, namelijk 'de Warmste Week' en gaat door in Kortrijk van 18 tot 24 december. Het Nelson Mandelaplein in Kortrijk zal het kloppend hart zijn van de Warmste Week van Studio Brussel.

Zet jij een actie op poten in Kaprijke? Zelf kies je welk goed doel je wilt steunen. Je hebt de keuze uit een lijst van vzw's die zich registreerden en die goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting. De gemeente verhoogt het ingezamelde bedrag van elke actie met de helft van dat bedrag en met een maximum van 200 euro per actie. Als de totale som van alle aanvragen het beschikbare budget overstijgt, dan verdeelt het bestuur het totale bedrag evenredig onder alle geregistreerde acties.

Kaprijkse initiatiefnemers kunnen hun actie registreren op www.dewarmsteweek.be en sturen de link vervolgens door naar jeugdconsulent@kaprijke.be. Ten laatste op 16 december om 12 uur verwacht de gemeente een tweede bericht met de totale netto-opbrengst van de actie.
Alle Kaprijkse initiatiefnemers krijgen hun cheque overhandigd op de Goed-Doel-receptie op 22 december 2019 om 10.30 uur in het SOCK. Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  ma 2 december 2019 tot ma 16 december 2019

Prijs

Gratis

Waar

Administratief Centrum
Veld 1, 9970 Kaprijke