Gemeente Gemeente Kaprijke

Vormingsmoment voor begeleiders (rijbewijs)

Wil je je dochter of zoon leren rijden? Wil je iemand begeleiden om het rijbewijs te behalen? Dan moet je eerst een 'Vormingsmoment voor begeleiders' volgen.

Het Vormingsmoment is een door de Vlaamse overheid verplichte workshop voor wie een kandidaat-bestuurder wil leren autorijden. Tijdens deze drie uur durende vorming krijg je praktische tips om het leer- en oefenproces van je leerling op een veilige en juiste manier aan te pakken. Het is geen examen! Na het volgen van deze vorming krijg je een officieel attest. Dit attest moet voorgelegd worden bij aanvraag van een voorlopig rijbewijs om vermeld te kunnen worden als begeleider op dat voorlopig rijbewijs. Het attest is tien jaar geldig. Inschrijven kan enkel via deze website: https://rijbewijs.kwbeensgezind.be/aanbod/vormingsmomenten/oost-vlaanderen

Wanneer

  • vr 15 november 2019
    van 19 tot 22 uur

Prijs

€ 20,00
Na inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging.Elke inschrijving is geldig voor één persoon! Om twee begeleiders in te schrijven, dien je tweemaal het inschrijvingsformulier in te vullen!

Waar

De Pallieter
Voorstraat 46, 9970 Kaprijke

Organisatie

Gezinsbond Kaprijke