Gemeente Gemeente Kaprijke

Augustuskermis

Van 23 tot 25 augustus valt er weer heel wat te beleven tijdens het kermisweekend. Op 15 augustus is er bij wijze van proloog al een WAOD-wedstrijd.

WAOD
Ook dit jaar vindt de augustuskermis plaats in onze gemeente. In de aanloop naar het kermisweekend is er op donderdag 15 augustus 2019 de tweede editie van Kaprijke Koerse, in samenwerking met de WAOD. Heb je zin om op de dag van Kaprijke Koerse een handje mee te helpen? Laat het dan weten aan iemand van de organisatie: Danny Van Campe, Patrick Hugaert, Patrick Van den Bossche, Maarten Pots of Stefanie Aers.

Van zodra het politiereglement met verkeersmaatregelen gestemd is, is dit te vinden via BEKENDMAKINGEN.

Programma kermis
Op vrijdag 23 augustus is er vanaf 19u de Grote lichting spaarkas “De Gouden Gleuf” in café Den Gouden Leeuw. Om 19u30 is er dan de Kermisschieting op liggende wip zonder vizier in café Den Gouden Leeuw.

Diezelfde dag is er ook de Kermisquiz van Caprijke Constance in het SOCK. Voor meer info en inschrijven kan u een mail sturen naar cirqueconstance@gmail.com.

Op zaterdag 24 augustus vindt het zomerevent van Speelpleinwerking Riebedebie op het Plein in Kaprijke (in samenwerking met Capri-Events) plaats. Verwacht o.a. een reuzezwembad, dansworkshop, vuurspuwer,… Meer info volgt binnenkort op https://vakantiepleinriebedebie.net of hou hun facebookpagina in de gaten.

Ook Spelrijke is van de partij in het SOCK met een familie-editie van hun spellenavond met barbecue.

Dit jaar is het de laatste editie van CAPRIJKE CONSTANCE, waar er in 5 verschillende cafés in het dorp van Kaprijke 10 optreden zullen zijn. Meer info volgt binnenkort op www.facebook.com/CirqueConstance.

Net zoals op zaterdag vindt ook op zondag het zomerevent van de Speelpleinwerking Riebedebie plaats op het Plein.

En tot slot, op zondag 25 augustus om 10u, start de Luie-Leeuwen-dag in de tuin van café Den Gouden Leeuw.

Op maandag 26 augustus organiseert KHM St.-Sebastiaan een schieting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 24 augustus 2019
    van 0 uur
  • zo 25 augustus 2019
    van 0 uur
  • ma 26 augustus 2019
    van 0 tot 23.59 uur

Waar

Plein 101
Plein 101, 9970 Kaprijke